Telefonisch of via ons onderstaand mailadres.

Op maandagen zijn wij van 9.00 tot 18.00 uur direct bereikbaar. Van dinsdag t/m vrijdag kan onze bereikbaarheid door de therapiegesprekken wat lastiger zijn. Wanneer u een voicemail, SMS of Whatsapp bericht achterlaat, bellen we u op diezelfde dag tussen 18.00 en 19.00 uur terug.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor hulpverleners die ook zijn aangesloten bij Zorgmail.

 

Praktijk Carucci is gevestigd in Deventer. De praktijk is te vinden in het in het centrum van Deventer. U kunt uw auto (betaald) parkeren in de parkeergarage Brink onder de Wilhelminabrug. De praktijk is ongeveer op 10 minuten lopen vanaf het station. De praktijkruimte bevindt zich op de begande vloer en goed toegankijk voor mindervaliden.

Adres:

 Kleine Overstraat 38

7411 JM Deventer

Tel: 06 52 38 02 02

 

emailadres van Leontine Carucci: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Judith Ellenkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Marieke Mensink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Rene Olthof (administratie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Charlotte Haarman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Anita Berman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 KvK nr.: 78612918

Btw nr.: NL861470382B01

Banknr: NL 47 TRIO 0391 1499 46 t.a.v. Praktijk Carucci