Systeemtherapeut - GZ Psycholoog
Goede relaties zijn een belangrijke basis in het leven van mensen: een veilige basis om op terug te vallen en een stimulans om je verder te ontwikkelen. Dat geldt voor kinderen en ouders in een gezin, maar net zo goed binnen een partnerrelatie.

Vaak lukt het goed om die basis in je gezin of in je relatie vorm te geven. Maar soms kom je met elkaar in een patroon van negatieve interacties terecht waar je niet makkelijk meer uit komt. Dat kan doordat je met elkaar ingrijpende gebeurtenissen meemaakt, doordat je je moet afstemmen op een andere levensfase of soms sluipt dit er gewoon ongemerkt in.
Als dat aan de hand is, kan ik jullie helpen door samen op zoek te gaan naar die patronen en te onderzoeken hoe je die kunt ombuigen. Dat doe ik door zo goed mogelijk af te stemmen op jullie specifieke vraag en samen naar oplossingen te zoeken en te ondersteunen bij het in de praktijk brengen van die nieuwe patronen .

Mieke Swennen is ruim 20 jaar werkzaam als orthopedagoog en GZ-psycholoog. Ze werkt veel met gezinnen in verschillende omstandigheden. Ze heeft zich de afgelopen jaren verder verdiept als gezins- en relatietherapeut. Naast haar werk bij Praktijk Carucci werkt ze op de polikliniek van een zorgorganisatie en is ze consulent bij het CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise).

  • BIG registratie GZ-psycholoog: 19055152825
  • NVRG geregistreerd, lidmaatschapsnummer: 12875
  • NVO Basispedagoog, lidmaatschapsnummer: 3284
  • NVPA Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (104581)
  • Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.