Systeemtherapeut

In relaties ontstaan altijd patronen. De meeste patronen zijn helpend en fijn maar er kunnen ook patronen ontstaan die niet helpend of zelfs destructief zijn. Dit laatste kan tussen jullie in komen te staan, waardoor je het gevoel van verbinding kan verliezen in je relatie. 

Het opnieuw zoeken naar verbinding kan zorgen voor meer begrip tussen jou en je partner. 

Als je elkaar beter leert begrijpen, wordt verergering of terugkeer van niet-helpende patronen verkleind en worden helpende patronen vergroot.

In de therapie wil ik jullie een veilige omgeving bieden waarin er ruimte voor jullie beider beleving en emoties mag zijn, net als aandacht voor jullie interactie patronen en de verbetering hiervan.  

Mijn naam is Karin Faulhaber en ik ben systeemtherapeut; binnen Praktijk Carucci richt ik me op partnerrelatietherapie.

Met mijn oprechte en betrokken manier van werken ga ik samen met jullie aan het werk om te kijken hoe patronen in jullie leven/ relatie zijn ontstaan. 

Daarnaast kijken we samen naar wat maakt dat niet-helpende patronen voort blijven bestaan: is er verandering gekomen in jullie situatie, in de manier van omgang met elkaar of in de manier waarop jullie tegen het probleem aankijken? 

Graag help ik jullie – wanneer nodig op een liefdevolle confronterende manier – bewust te maken van de manier waarop jullie op elkaar reageren. 

Van daaruit werken we verder: hoe gaan jullie samen het best tot je recht komen; hoe gaan jullie (in verbinding) gebruik maken van de kracht van jullie verschil? 

Opleiding en werkervaring:

  • Opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening;
  • Opleiding tot contextueel therapeut: jeugd, gezin en context
  • Opleiding tot systeemtherapeut (NVRG)
  • 2 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening
  • 16 jaar ervaring in de forensische psychiatrie
  • Ruim een jaar ervaring in de specialistische GGZ 

Registraties:

  • NVRG (Nederlandse Vereniging van Gezins -en Relatietherapie).
  • LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden)

E mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.