Telefonisch of via de mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor hulpverleners die ook zijn aangesloten bij Zorgmail.

Praktijk Carucci is zowel in Deventer als in Zutphen gevestigd. In Deventer is de praktijk te vinden in het Jordenshuis in het centrum van Deventer. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste en verdieping. Er is geen lift in het pand. 

Heeft u moeite met traplopen? Laat het even weten, dan zoeken we naar een oplossing.

 Adres:

 Papenstraat 26

7411 ND Deventer

Tel: 06 52 38 02 02

 

In Zutphen is de praktijk gevestigd in het centrum op de begane grond.

Adres:

Zaadmarkt 84 a

7201 KM Zutphen

Tel: 06 52 38 02 02

 

emailadres van Mieke Swennen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Judith Ellenkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Marieke Mensink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Didier Rammers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Paula Bekema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres Rene Olthof (administratie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KvK nr.: 59846240

Btw nr.: NL 188508168B01

Banknr: NL 47 TRIO 0391 1499 46 t.a.v. Praktijk Carucci

.

 
Route beschrijving