Telefonisch of via ons onderstaand mailadres.

Op maandagen zijn wij van 9.00 tot 18.00 uur direct bereikbaar. Van dinsdag t/m vrijdag kan onze bereikbaarheid door de therapiegesprekken wat lastiger zijn. Wanneer u een voicemail, SMS of Whatsapp bericht achterlaat, bellen we u op diezelfde dag tussen 18.00 en 19.00 uur terug.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor hulpverleners die ook zijn aangesloten bij Zorgmail.

Praktijk Carucci is zowel in Deventer als in Zutphen gevestigd. In Deventer is de praktijk te vinden in het Jordenshuis in het centrum van Deventer. U kunt uw auto (betaald) parkeren op de Stroomarkt in Deventer. De praktijk is ongeveer op 10 minuten lopen vanaf het station. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste en verdieping. Er is geen lift in het pand. 

Heeft u moeite met traplopen? Laat het even weten, dan zoeken we naar een oplossing.

 Adres:

 Papenstraat 26

7411 ND Deventer

Tel: 06 52 38 02 02

 

emailadres van Karin Faulhaber: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Judith Ellenkamp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres van Marieke Mensink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emailadres Rene Olthof (administratie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KvK nr.: 78612918

Btw nr.: NL861470382B01

Banknr: NL 47 TRIO 0391 1499 46 t.a.v. Praktijk Carucci

.

 
Route beschrijving